REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ - najdete i na google.cz a firmy.cz

    Vojtěch Kopřiva

    Od prvního kontaktu až po poslední podpisy maximální spokojenost. Na prvních prohlídkách s panem Holexou skvělá domluva a komunikace, potom když došlo na fázi koupě, pan Šik vše zařídil a měl s námi i hromadu trpělivosti, která byla potřeba. Za nás 10/10, určitě doporučujeme.

    Petr Herot

    Vynikající služby, osobní přístup, vše bez starostí. Velmi doporučuji.

    Eva Jírová

    Vstřícné jednání, prohlídka nemovitosti v neděli, což ocení časově zaneprázdněný člověk, cítila jsem se jako klient na rozdíl od některých makléřů jiných společností, kteří naslibují a tím to končí. Velká spokojenost.

    Josef Kuchta

    Realitka, které není co vytknout. Perfektní přístup, komunikace a realizace prodeje i nákupu.

    Marek Šebesta

    Koupě nemovitosti proběhla v pořádku. Pan Šik byl vždy nápomocen a mohu doporučit.

    Jakub Kaleta

    Spolehlivý a lidský přístup při vyřizování koupi a převodu nemovitosti. O nic jsem se prakticky nemusel starat. Ještě jednou děkuji

    Petr Smekal

    Profesionální přístup od počátku, přes individualní přístup ohledně zvoleného pozemku, až po konečnou návštěvu u notáře. Realitní kancelář má mé plné doporučení.

    René Podpinka

    Můžu doporučit. Lepší ceny v porovnání s ostatními a taky zajímavější výběr nemovitostí. Na jednání jde vidět dlouhodobá zkušenost v oboru realit a jejich financování.

    Ivana Čvandová

    S prací této realitní kanceláře jsem byla maximálně spokojená. Oceňuji především odborné znalosti a komplexní služby. Opravdu velká spokojenost, jejich služby mohu jen a jen doporučit.

    Stanislav Knob

    Během krátké doby jsme měli možnost pracovat se třemi různými realitkami. V prvním případě šlo o paní, která prodávala reality jako vedlejší činnost a o skutečné realitní práci nevěděla prakticky nic (například neznala institut právní úschovy!). V dalším případě jsme byli hýčkáni jednou z největších realitek v zemi. Vše vypadalo výborně. Profesionální katalog, prohlídka, služby... Nemovitost však byla vydražena v aukci za cenu, na kterou nikdo z výherců nedokázal sehnat hypotéku a realitka ji začala nabízet pouze za hotové... Teprve na třetí pokus jsme koupili. Realitka držela slovo a byla naprosto profesionální. Nedošlo na žádné přeplácení ani když se načas zadrhlo schvalování hypotéky a dalších zájemců o koupi nemovitosti bylo dost. Zaměstnanci uměli poradit s praktickými záležitostmi kolem domu (vyřízení vodovodní přípojky) i finančními službami. Náš finanční poradce byl s doporučeními realitky zcela v souladu. Třetí pokus byl u společnosti Lidové reality. Můžeme jen doporučit. Stanislav a Barbora Knobovi

    Lucie Adamusová

    Naprosto rychle a bezproblémové jednání pana Šika! Vřele tuto realitku všem doporučuji, je ochotný vše vyřídit, rad se vsim pomůže. Měli jsme stesti, ze jsme narazili zrovna na nej. Tímto vřele děkujeme!

    Zdeněk Burda

    Velká spokojenost. Moc děkuji za radu.
    Také v minulosti prodej bytu proběhl bez problému a podle plánu. Ještě jednou moc děkuji a doporučuji všem ostatním!!!

    Vlastimil Kabeláč

    Příjemné a rychlé jednání, spolupráci doporučuji

    Vyspimese CZ

    Vše co se řeklo se dodrželo. Perfektní komunikace a spolehlivost. Doporučujeme!

    Eva Jirků

    Kupovala jsem byt a potřebovala vyřídit hypotéku. Se společností jsem byla naprosto spokojená, velice milé, rychlé jednání. Vše proběhlo zcela bez komplikací. Makléř v podstatě vše vyřídil za mě, krom jedné návštěvy advokáta kvůli podpisům jsem nikam nemusela, což pro mě bylo úplně ideální. Cokoliv budu potřebovat do budoucna, jedině přes tuto společnost, tedy konkrétně přes pana Šika.

    Darina Podpinková

    V podstatě nemám co vytknout, spolupráce s panem Šikem výborná , i pan Peterek jako realitní makléř super. Při koupi bytu nám našli nevýhodnější hypotéku ,se vším pomohli, poradili, vždy vyšli vstříc . Zažila jsem u jiné realitky nefér chování , a u Lidových realit tomu tak rozhodně nebylo . Takže určitě mohu doporučit .

    Václav Jurok

    Se společnostní Lidové reality s.r.o. jsem byl naprosto spokojen. Nabídli mi nejlepší hypoteční úvěr, pomohli mi jej kompletně vyřídit a vše kolem úvěru mi vysvětlili. Solečnost doporučuji, a to nejen pro jejich profesionální přístup. Pokud budu potřebovat, tak rád jejich služby opět využiji.

    Jan Skotnica

    Pozitivní: Profesionalita, Rychlost odpovědi

    Tomas Gongol

    Byl jsem velmi spokojen. Prodával jsem byt , všechno jak jsme se domluvili na podmínkách, tak to platilo. Při další prodeji nemovitosti Vás budu určitě znovu kontaktovat. Ještě jednou děkuji.

    Matěj Krupař

    Se způsobem zprostředkování koupě bytu jsem byl spokojen. V Lidových realitách jsem narazil na transparentní, věcný, rychlý a upřímný přístup. Vše bylo dobře připraveno a proběhlo bez komplikací i přes to, že prodejcem bylo 5 spoluvlastníků. Realitku vřele doporučuji.

    Radek Holaň

    Pozitivní: Kvalita, Profesionalita, Rychlost odpovědi

    Pomoc s koupí pozemku - na výbornou, pan Šik byl nápomocen i nad rámec svých povinností, příjemné a přátelské vystupování. Můžu jen doporučit.

    Vendelin Gold

    Absolutně profesionální, ochotný a vždy vstřícný přístup. Vše proběhlo rychle a bez větších problémů. Společně s přítelkyní rozhodně doporučujeme.

    Radek Foldyna

    Zajistili dělení pozemků, vše proběhlo dle domluvy.

    Radomír Vávra

    Pozitivní: Profesionalita, Rychlost odpovědi

    Profesionální přístup, rychlost prodeje.

    Jarda Bugaj

    Profesionální tým lidí na správném místě, maximálně skvělá komunikace,ochota a vstřícnost včetně právních služeb.Top spolupráce.
    Bugajovi, Krejčová,Néblová.

    Tomáš Kuča

    Pozitivní: Hodnota, Kvalita, Profesionalita, Rychlost odpovědi

    Vše super!

    Sara O

    S makléřem p.Holexou jsme byli velmi spokojeni při koupi pozemku, vše proběhlo v pořádku. Profesionální přístup a ochota. Doporučujeme!

    Jana Venclíková

    Naprostá spokojenost. Skvělý tým, který nám se vším poradil, pomohl a zařídil při prodeji nemovitosti. Perfektní práce.

    Lenka Pláničková

    Spolupráce s panem Šikem a panem Lexou byla vynikající. Oceňujeme profesionální přístup a ochotu vyjít vstříc.

    Ivana Paličkov

    Velmi profesionální přístup, spolehlivost, ochota.

    Jan Kudláček

    Příjemné a upřímné jednání. Skvělá domluva.

    Monika Mi

    Rychlé a profesionální jednání,naprostá spokojenost,mohu jen doporučit

    Lucie Kokošková

    Velmi dobrá zkušenost, doporučuji

    Jiří Pola

    Moc děkuji za spolupráci.

    Kajabelicova

    Maximální spokojenost všech aktérů, Šik,Peterek a Holexa, vždy vstřícné a slušné jednání, dochvilnost u předváděcích schůzek,porada a vyřízení všech záležitostí včetně předání nemovitosti.Tuto realitní kancelář vřele doporučuji

    Petr Ožana

    byli jsme spokojeni