Prodej stavebního pozemku 671 m Sedlnice, okres Nový Jičín

    Lokalita : Sedlnice, Nový Jičín
    Evidenční číslo:
    Adresa:
    Sedlnice, Nový Jičín
    Cena:
    1 370 000Kč
    Cena obsahuje:
    včetně právního servisu, s provizí RK

    Popis objektu

    Máme tu čest představit vám krásný, slunečný, rovinatý stavební pozemek o rozloze 671 m2, který se nachází na klidném místě v obci Sedlnice. Tento pozemek nabízí ideální příležitost pro realizaci vašich stavebních snů a vytvoření vlastního domova.

    Jednou z klíčových výhod tohoto pozemku je napojení na asfaltovou cestu. To zajišťuje snadný přístup a pohodlnou dostupnost jak v letních, tak v zimních měsících.

    K dispozici jsou celkem 2 pozemky o stejné výměře 671 m2. Na jednom z pozemků je již vybudovaná elektrická přípojka. Dále je zde možnost napojení na vodovod, který vede okrajem pozemku. Zastavitelnost pozemku je stanovena územním plánem na 40%.

    Tyto krásné stavební pozemky v Sedlnici jsou jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají perfektní místo pro svůj budoucí domov. Nezapomeňte, že kvalitní pozemek je základem pro kvalitní bydlení. Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat. Tato nabídka nemusí zůstat dlouho na trhu, takže neváhejte a zrealizujte své stavební plány ještě dnes.

    Základní info

    Adresa :
    Sedlnice, Nový Jičín

    Cena obsahuje

    včetně právního servisu, s provizí RK

    Plochy

    Plocha pozemku:
    671m2

    Další údaje

    Zdroj vody:

    Dálkový vodovod

    Máte otázku?