Naše služby

    Prodej nemovitostí

    Chcete prodat nemovitost za nejlepší tržní cenu? Potřebujete nemovitost prodat v co nejkratším čase? Náš zkušený tým Vám zajistí kompletní prodejní servis, abyste za Vaši nemovitost dostali co nejlepší finanční ohodnocení.

    Více

    Pronájem nemovitostí

    Uvažujete o pronájmu své nemovitosti? Hledáme a posuzujeme pro Vám nájemce pro bezproblémový dlouhodobý nájem. Nájemníka hledáme vždy podle Vašich požadavků a posuzujeme jeho solventnost dlouhodobé platební morálky. Provizi v případě hledání nájemce neplatíte.

    Více

    Hypotéky a financování

    Hledáte nejvýhodnější hypoteční financování Vaší nemovitosti, Vašeho vybraného projektu? Nechcete obcházet jednotlivé bankovní domy a zjišťovat Vaše možnosti na získání hypotečního úvěru?

    Více

    Odhad ceny nemovitostí

    Chcete znát cenu své nemovitosti? Potřebujete odhad k dědickému řízení? Potřebujete odhad nemovitosti pro potřeby soudního vypořádání či podání daňového přiznání?

    Více

    Právní servis

    Zajišťujeme pro Vás v balíčku při prodeji nebo pronájmu nebo klidně i zvlášť dle potřeb zákazníka na míru a to vč. nutné adminitrativy

    Více

    Odkup a oddlužení nemovitostí

    Spěcháte na prodej Vaší nemovitosti? Nabízíme možnost odkupu nemovitosti za cenu blízkou tržní ceně při dlouhodobém prodeji, a to až do výše 90%. Nabídku Vám stanovíme po dohlídce nemovitosti. Zajišťujeme i oddlužení nemovitosti a přípravu na dlouhodobý prodej za co nejvýhodnějších podmínek.

    Více

    PENB

    Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) je ve většině případů třeba už při nabídce nemovitosti a určitě při prodeji nejpozději. Jsou i vyjímky, ale není jich mnoho.

    Více

    Geodetické práce

    Zajistíme pro Vás dělení pozemků, zaměření cest, věcných břemen a sítí. Zpřesníme hranice pozemku či vytyčíme stavby nezapsané v katastru nemovitostí, jako jsou hospodářské budovy a garáže.

    Více

    Rekonstrukce a výstavba

    Zajišťujeme rekonstrukci a výstavbu objektů ověřenými partnery.

    Více